Om meg

Hei, og velkommen til Eventurer.no!

Jeg heter Anders Hakstun og er grunnlegger av dette lille reisenettstedet. Jeg ble født i 1984 – både med ski på beina og med en globus under armen.

Allerede fra bleiestadiet har jeg vært interessert i alt det spennende som befinner seg ute i den store verden.

Jeg kunne alle verdens hovedsteder og flagg da jeg var rundt 10 år gammel, og jeg kunne fint finne på å sette meg ned med atlaset i ny og ne og bare studere. Drømme meg vekk.

Det var der den oppsto. Trangen til å komme meg ut og oppleve verden. Oppleve det ukjente. Oppleve nye kulturer. Nye mennesker. Nye lukter. Ny mat.

Etter hvert som jeg har blitt eldre, har reising blitt min store lidenskap.

Først syntes jeg det var skummelt. Men så, etter min første tur “utenom det vanlige”, til Afrika i 2014, ble jeg virkelig bitt av basillen.

Målet med dette nettstedet er å oppmuntre andre til å bli det samme. Jeg ønsker å inspirere andre til å komme seg ut av komfortsonen, ut i den virkelige verden, langt borte fra overbefolkede strender og solblekede middagsmenyer skrevet på svorsk.

Eventurer.no er en blanding av egne historier, guider, tips og andre gode råd som forhåpentligvis kan motivere deg til å reise til litt andre destinasjoner enn de som står oppført i charterkatalogen.

Verden har nemlig så fryktelig mye annet å by på.

Bli med ut i verden, og du vil aldri komme til å angre!

Ønsker du å komme i kontakt med meg? Bruk gjerne kontaktskjemaet under.

Bli med på turen i sosiale medier

social facebook social instagram social twitter social pinterest social googleplus
Kommentarer

8 Kommentarer
 1. publisert av
  My
  des 3, 2015 Svar

  Du bør reise til Vietnam

  • publisert av
   Anders
   des 3, 2015 Svar

   Vietnam står helt klart på lista. Jeg skulle ha prioritert backpacking mye tidligere 🙂

 2. publisert av
  Andreas
  okt 17, 2016 Svar

  hvordan kommer jeg i kontakt med deg?

  • publisert av
   Anders
   okt 17, 2016 Svar

   Hei,

   Du kan bruke kontaktskjemaet rett over her.

 3. publisert av
  morten gåsvand
  nov 12, 2019 Svar

  hvordan får man visum inn til Kina fra byen Hong Kong? Må man tilbake til Hong Kong eller kan reise hjem igjen fra Beijing?Jeg ble for sen til å få visum gjennom Visumexpert i Oslo…de vil vel prøve å presse meg for å kjøpe hastesak(koster 5000,-kr ekstra). Skal reise 26 nov.

  • publisert av
   Anders
   nov 17, 2019 Svar

   Hei. Jeg er ikke helt sikker på om jeg forstår spørsmålet ditt 100 %, men du vil reise fra Hong Kong og inn i Kina? Da gjelder jo kinesiske visumregler, så jeg ville ha tatt kontakt med den kinesiske ambassaden i Oslo for å høre om det lar seg gjøre i det hele tatt. Det finnes en mulighet for å dra til den kinesiske ambassaden i Hong Kong også, men med tanke på urolighetene der i disse dager, så vil jeg ikke anbefale noe som helst, da jeg rett og slett ikke vet hva som skal til.

 4. publisert av
  Else Marie Høie
  nov 18, 2019 Svar

  Hei, Anders, og tusen takk for fine, enkle og lærerike reisetips! Vi reiser til Colombia i desember og tenker å rekke en del ila de rundt 3 ukene vi har, ikke for mye. MEN vi registrerer at flyreiser innenlands er temmelig dyre denne perioden. Hvilken erfaring har du med de buss-selskapene du har skrevet om på bloggen din:
  Berlinas del Fonce
  Concorde
  Flota Valle de Tenza
  Flota Magdalena
  Veldig glade for tips! Vi ser eksempelvis at fly i romjula Medellin – Caracas var knalldyrt…

  Så takk for tilbakemelding – og melder gjerne tilbake fra vår tur når vi har gjort den!
  Else M & Christos

  • publisert av
   Anders
   nov 25, 2019 Svar

   Heisann! Å kjøre buss i Colombia er både enkelt, billig og behagelig. Det er alltid flere selskaper som kjører samme ruten, så bussene går rimelig ofte – iallfall mellom de mest populære destinasjonene. Ulempen med Colombia er selvsagt at avstandene kan være ganske store. Derfor valgte vi å fly fra Medellín til Santa Marta f.eks. Resten av turen reiste vi med buss. Tipset er å beregne et par timer mer enn busselskapet sier at det skal ta, for det er alltid et eller annet som skjer underveis. Et tips kan være å sjekke rome2rio.com for å finne de selskapene som kjører ruten dere har tenkt å begi dere ut på. Og ja, meld gjerne tilbake når dere har gjort turen slik at jeg kan oppdatere innholdet! Og send gjerne Instagram-kontoen(e) slik at jeg kan følge dere underveis 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram

Følg reisene mine på Instagram